Richtlijnen corona-virus

Beste ouders, gelieve in bijlage de richtlijnen betreffende het corona-virus terug te vinden.
De overheid wil er zo veel mogelijk voor zorgen dat er zo weinig mogelijk mensen samenkomen gedurende de komende weken. Dit om de verspreiding van het virus af te remmen.
Het is dus de bedoeling dat de kinderen in de eerste plaats thuis gehouden worden. Als ouders kan je best met je werkgevers overleggen welke maatregelen zij kunnen nemen zodat er steeds iemand thuis is voor je kind(eren). De kinderen naar de grootouders brengen wordt afgeraden aangezien zij tot de risicogroep behoren.
De school zorgt enkel voor NOODopvang. Je mag je kind naar school sturen wanneer het echt niet anders kan. Naar school komen vergroot de kans op besmetting van jezelf en anderen.
De kinderen van het lager hebben een bundel meegekregen met werk voor een week. In de loop van volgende week zullen we berichten hoe we de taken voor de volgende weken kunnen verspreiden.
We zouden graag hebben dat de kinderen aan het werk blijven en hun leerstof blijven inoefenen. Wanneer de kinderen niet oefenen verliezen we te veel lestijd met herhaling van de reeds aangebrachte leerstof.

Hopend op ieders begrip en verantwoordelijkheid.

Stijn Baillieu
Directeur