INFO & INSCHRIJVINGEN

Ben je nog op zoek naar een passende school voor jouw kind?
Moet je kind volgend schooljaar voor het eerst naar school?
Ben je verhuisd en zoek je nog een nieuwe school?
Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe school?
Ben je benieuwd naar onze werking, dan kan je steeds bij ons terecht.
We willen jullie informeren onder welke voorwaarden onze school bezocht kan worden in deze vreemde corona-tijden. We willen niet langer meer wachten want we zijn volop bezig met het komende schooljaar te plannen. Het is handig om te weten hoeveel kinderen er op 1 september zullen starten op onze school.

Zomaar onverwacht langskomen op school om de werking te komen bekijken, kan nu helaas niet. Onder normale omstandigheden maken wij daar geen punt van.
Maar wat kan dan wel?
Geef ons een seintje als je extra informatie wil of maak een afspraak als je de school wil bezoeken.

De afspraken plannen wij na de schooluren, zo blijven alle schoolbubbels intact. Wij vragen wel om bij het bezoek een mondmasker te dragen voor onze veiligheid, ook wij dragen een mondmasker voor uw veiligheid. Bij aankomst wordt er gevraagd om de handen te wassen of te ontsmetten alvorens we de rondleiding starten. Tijdens de rondleiding moeten wij zoals overal voldoende afstand houden. Dit is geen probleem, zelfs vanop veilige afstand en met mondmasker zullen wij met evenveel enthousiasme de werking van onze school uitleggen. Mogen wij vragen om je bij het bezoek te beperken tot de leden van het gezin, dit om de veilige afstand te kunnen waarborgen. Kinderen zijn bij ons steeds welkom, maar hou er rekening mee dat het voor jonge kinderen vreemd kan overkomen met de mondmaskers en de afgebakende zones op de speelplaats. Als ouders kunnen jullie het best inschatten hoe jullie kind hiermee zal omgaan.

Heb je een beslissing genomen aarzel dan niet en schrijf uw kind online in via het formulier op onze website: https://www.delettertuin-koekelare.be/inschrijvingen/ (een fysieke inschrijving is op dit moment nog niet toegelaten).
Doe je dit liever telefonisch, dit kan ook, op het nummer 051 / 59 12 11.

Woon je niet in Koekelare, vraag dan zeker informatie over onze bussen. Deze bussen rijden elke dag in en om Koekelare om onze kinderen veilig op te halen en af te zetten.

Elke dag bieden wij een verse maaltijd aan. Alle maaltijden worden bereid in onze eigen keuken.

Ben je op zoek naar een school waar kinderen kunnen leren en ravotten in een gezonde & groene omgeving, dan is een bezoekje zeker de moeite waard.
Wacht niet te lang, bepaalde klassen zijn reeds volzet!