Digitale kijkdag in de kleuterklas

Beste ouders, rond deze periode organiseren wij een kijkdag in onze kleuterklassen, dit voor ouders met kinderen die binnenkort moeten starten in de kleuterklas.
De ouders kunnen dan tijdens de dag een kijkje komen nemen in de klas. Tegelijk kunnen ze dan ook eens kennis maken met de kleuterjuffen.

Zoals bij veel dingen gooien de corona-maatregelen opnieuw roet in het eten.
Maar niet getreurd, wij bieden een alternatief aan.
Op dinsdag 26 januari, de dag van onze kijkdag, zal er een filmpje gepost worden, stipt om 10.00u, met de werking en de troeven van onze school. Noem het maar een digitale rondleiding. De rondleiding blijft online staan zodat je zeker op een later moment ook eens kan terugkijken.

Uiteraard zal dit filmpje jullie interesse wekken in onze school en zullen jullie nog tal van vragen hebben. Want wees nu eerlijk een ganse schoolwerking in één filmpje stoppen is niet mogelijk, het zou veel te lang duren om een antwoord op alle individuele vragen te kunnen bieden.

Neem gerust contact op met de school, dit kan op volgende manieren:

Tel: 051 59 12 11
GSM: 0497 74 35 75
Mail: info@delettertuin-koekelare.be
Via het contactformulier op de website: http://www.delettertuin-koekelare.be/contact/

Laat uw naam en nummer achter en geef gerust door voor welke klas en/of afdeling je graag info wenst. Dan zorgen wij er voor dat er iemand van de school contact met je opneemt op het moment dat het voor jou past. Deze persoon zal dan op al jouw persoonlijke vragen ingaan.
Na het bekijken van het introductiefilmpje over onze werking heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de school.

Vind je het allemaal nog te onpersoonlijk en wil je toch even het klasje bekijken dan kan dit na de schooluren op afspraak. Uiteraard moeten we dan de nodige maatregelen treffen om alles veilig te laten verlopen.